keskiviikkona, tammikuuta 14, 2015

Jotain mitä odottaa

Hyviä ja huonoja uutisia. Aloitetaan huonoista.

Wallanderi kuoli eilen. Kyllä mun olis pitänyt tehdä heti se, minkä luonto hoiti itse. Sen kunto suorastaan romahti. Eilen aamulla siis söi, mutta vähän vaisusti. Seuraavalla kerralla se olikin kuollut. Aamupaino oli jo yli 100g, joten mä olin varma, että olin vaan herättänyt sen kesken unien.

Sitten kivoja uutisia.

Menen tänä sunnuntaina hakemaan itselleni kahta uutta ruotsalaista abya. Kuvista päätellen kivoja. Otin molemmat, kun tarjottiin, vaikka kuvasta päätellen olisin ottanut ehkä vain toisen. Viimeaikaisen tuurin tuntien, voi olla viisasta ottaa molemmat. Uusia marsuja!!!

Maksoin just junaliput Ouluun. Lähden helmikuun alussa käymään Ruotsissa näyttelyssä. Ensin junalla Ouluun ja siellä yötä ja aamulla marsukavereiden kanssa autolla Ruotsiin. Vielä en tiedä ketä ilmotan, kun ilmoaikaa on vielä rutkasti jäljellä.

Facebookissa oli jossain marsuryhmässä järkyttynyt kirjoittaja nähnyt jollain kasvattajalla tai "kasvattajalla" mielestään huonoja virikkeitä. Vain muovikorit käännettynä nurinpäin. Mä taas mietin, että muovikorihan on ihan maailman viisain koppi. Maksaa 2,19€, melko kestävä, melko helppo pestä. Tosin ton hintaisena ei paljon haittaa, vaikka joutuisi ostamaan uudet kaks kertaa vuodessa koko marsulalle. Mikäli kyseessä olisi jyrsijöille suunnattu virike, niin se maksaisi 21,90€. Meillähän nyt ei virikkeitä, mökkejä tai tasoja ole ollut, kun laitoin kesällä kaikki polttoon. Nyt ei ole uusia kerettykään tekemään, joten kävin ostamassa ison pinon näitä parjattuja muovikoreja.

Pino

Tytöille punaiset, pojille siniset ja valkoisia niihin häkkeihin, joissa on pareja. Leikkelin niihin aukot ja laitoin nurinperin häkkeihin. Aikalailla näkyi hyvin jousitettuja marsuja. :D Nenät pitkällään nuuskutellen. Railakkaasti toisesta päästä häkkiä koppiin pukitellen jne.. Vielä ei kukaan kiivennyt katolle, mutta tein samalla iltaruokintaa, niin kaikilla oli kiire saada porkkanoita ensimmäisenä.


Grand inspector Glamouri sisällä, takana Motivaatiopörriäinen Essi, vieressä Hissi ja edessä puuhka Pleini. Moniko arvaa onko Pleinin pää oikeella vai vasemmalla? Onko toi koppi muka pahan näköinen? (No on se sitten, kun se on nakerrettu, pissitty ja kakittu...)

4 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Mullakin oli noita muovisia, ja ne oli ihan parhaita! Marsujen lempparit. Hyvällä omatunnolla sopi heittää roskiin, kun oli liian kärsinyt. Ja värivalikoimaa riitti..

M kirjoitti...

Osanotot Wallanderista! :(

Nuo muovikorit ovat kyllä näppäriä, kestävät pesunkin todella hyvin! Hinkkailen aina silloin tällöin mäntysuovalla ja vanhalla tiskiharjalla niin tulee kuin uudet! Tosin välillä täytyy hiukka viilata leikattuja reunoja jos marsut ovat jyrsineet niistä epätasaisia ja sitä myöden teräviä. :)

Leeni kirjoitti...

Onpa muuten hieno värikoodausidea!

Leeni kirjoitti...

Ja osanotot vielä kerran pikku-Wallanderista :( luonto antaa ja ottaa.