keskiviikkona, heinäkuuta 29, 2009

Elämää

Nää on syöppöjä. Laitoin tuoreet heinät palloihin ja heinäseimiin noin tunti sitten. Äsken kävin täyttämässä ne uudelleen. Olivat popsineet tallilta tuodut superpehmeät timotein versot suihinsa ihan ennätysvauhtia. Semmoista mukavaa, lehtevää, noin 40cm. Mulla on siellä tarhojen välissä joutomaalla oikein vakipaikka. Nyt siellä on kasvanut leikattujen tilalle uutta siihen mittaan, että oon aloittanut alueen "alusta". :D Oikeen pullaheinää. Karkkia. Kuivaheinä ei oikeen meinaa maistua tän jälkeen... Ylläri. Kävin kyselemässä M&M:stä Lottien 18kg säkkiä, mutta myyjä oli kummissaan. Ei ollut kuullutkaan, mutta lupasi ottaa selvää saako omenaporkkanaa. Koneella näkyi kauravenhälese vain ja omenaporkkanaa tahdoin. Toivottavasti, kun yksittäisten pussien kantaminen käy jo pikkuhiljaa hermoon.

Nää on myös juoppoja. Mammalaumalla meni noin 1,5L vettä vuorokaudessa jo jossain vaiheessa. Nyt kulutus onneksi laski, kun otin Palalta lapset pois. 5-6 viikkoiset vielä roikkuivat tississä kiinni ja Pala juotti niitä onnellisena edelleen... Nyt menee enää litra. Muissakin häkeissä on lämpötilasta riippuen pullo tyhjenee rivakasti tai todella rivakasti. Ja sitä kusen määrää... Noh, arvata voi.

Juju ja Gaattori ei ole tajunnut pyyhetestin ideaa. Ne saa siirtyä takaisin tavalliseen purukuivitukseen, kun tota niiden alusmattoa sais mun nenän mukaan pestä useammin kun kerran viikossa. Ei kannata.

Ostettiin lisää kehyksiä. Tarkoitus saada marsuhuoneeseen kehyksiin parhaita marsukuvia. Olohuoneeseen suunniteltiin pikkukehyksiin jokaisesta poikueesta poikuekuvat. Semmoiset luokkakuvan tyyppiset. Seepiasävy olis hieno. Yhtenäinenkin varmasti, kun jokainen poikue on kuitenkin kuvattu eri taustalla.

Sain VIHDOIN rekisteripaperit lähtemään postiin. Ei ne olleet tuossa jääkaapin ovessa varmaan kun kuukauden...

Nordic alkaa jänskättämään entistä enemmän. Sain juuri viestiä, että Alfonso voi Ruotsissa oikein hyvin ja sain kuvia siitä suklaanaaraasta mikä tulee mulle sillon syyskuussa vaihtokauppana Breezeristä. Näytti kivalle, mutta kuvanlaatu oli aika heikko. Ketä mä ilmotan Nordiciin?

Ei kommentteja: