sunnuntaina, heinäkuuta 26, 2009

Marsula

Nyt on huone valmis.

Kuva ovelta


Kuvat toiselta puolelta.
Seinällä roikkuu ruusukkeet. Oven yläpuolella on Jujun ja Jämän valioarvon paperit kehyksissä. Sinne tietty toivotaan joskus lisätäytteitä (ei kerrota, että reijät on porattu valmiiksi). ;) Ilmoitustaulun yläpuolelle on tarkotus pistää jotain parhaita kuvia kehyksissä. Ja ilmotustaulun alapuolelle pitäis laittaa joitain koukkuja, jotta saa roikkumaan esim rikkaharjan ja heinäpussin ja semmosta. Jätesäkki kuuluu normaaliin sisustukseen, kun siihen nostellaan poisppukitellut purut lattialta, pudonneet heinät ja papanat ym.

Häkkejä on siis kolme.
-Vuosi sitten tehty puinen tummanpunaruskeaksi petsattu kolmekerroksinen (taikisluukut) on 180 x 60cm. Kerroskorkeus muistaakseni 45cm. Ylimmässä kerroksessa on enemmän ilmaa.
-Viime syksynä tehty musta metallinen nelikerroksinen 50 x 90cm. Kerroskorkeus 35cm jos oikeen muistan. Siinä on luukut edelleen kiinni naruviritelmillä, jotka katkeilevat säännöllisesti.
-Sitten toi uusi. Nelikerroksinen hieman harmahtava on "antiikkihopea" maalilla maalattu, eli alla musta ja päällä halkeillut hopeamaali. Kokoa uusimmalla hökötyksellä 132 x 60cm. Taustalla on sinkitty pelti, joka vielä hohtaa peilin lailla. :D

Ne on hitsattu putkesta, tangosta ja verkosta kasaan. :) Itse tehtyjä siis.

Pöydällä on hamsteri Harvesteri. :)

Tarttis sen kalansilmälinssin, että sais kunnon kuvat.


Laumakriiseilyä

Barbaari päätti haluta laumansa johtajaksi. Breezerin, Artturin ja Karbiinin kanssa elämä on tähän mennessä sujunut ihan mukavasti. Pikkuisina poikasina (no vähän enemmän ikää kun pari kuukautta) ne työnnettiin Karbiinin huollettaviksi ja alun jälkeen kaikki meni kivasti, vaikka välillä käytiin näyttelyissäkin ja kaikkea. Nyt alkanut kriisi johtui todennäköisesti juuri häkin vaihtamisesta ja siitä, että yhdistetyt uudet pariskunnat aiheuttivat mölyä ja varmasti hajuja, joka pistää urokset sekaisin. Barbaari pisti Karbiinia turpaan niin, että Karbiinilla on korva halki, nenässä naarmu ja silmässäkin jotain. Muissa pojissa ei naarmuakaan. Tarttee käydä hakemassa Karbiinille silmätipat. Toivottavasti sen korva parantuu hyvin. Se mahtoi olla kipeä. Barbaari laitettiin yksiöön häpeämään ja Breezeri sai sunnitellun tyttöystävänsä. Karbiini äkäpusseilee Artturille aina ajoittain vieläkin, mutta Artturi osaa varoa ja olla ärsyttämättä Karbiinia. Karbiiniparka on kyllä jotenkin kummallinen käytökseltään, mutta kai se ottaa egolle, jos johtajuus ja lauma hajoaa.

Impaktori ja Emperori sai muuton myöskin tuohon uuteen häkkiin ja saivat seuraksensa I-pojat. Siellä on ollut vilinää. Eilen illalla Emperori kuvitteli olevansa emperor ja Impaktori oli kummissaan ja meni Emperoria lähinnä pakoon, kun toinen koitti nokitella. Aamulla tilanne oli palautunut normaaliin ja Impaktori astui Emperoria aina ohimennen. :D I-pojat olivat aluksi kaikki ahtautuneet samaan putkeen, mutta nyt pukittelevat pitkin häkkiä. Impaktori ja Emperori ovat tietenkin innoissaan uusista pikkuasukeista.


Pariskunnat

Tara ja Breezeri yhdistettiin siis eilen. Häkiksi ne saivat pyyhetestihäkin ja hyvältä näyttää. Tara ei tykkää Breezeristä ja Breezeri huristelee hurmioituneena. Tästä pariskunnasta toivon suklaa-abyja, koska molemmat vanhemmista on suklaakantajia. Breezeri muuttaa seitsemän viikon päästä Ruotsiin, joten käytän sitä nyt itse. Mutta toivon kovasti saavani sieltä kivoja poikasia suklaaprojektiin.

S & FIN MVA Aniara´s Kelpo Kalle sai kaksi tyttöystävää. Suklaanaaras Defenderin sekä Corianterin. Molemmat naaraat on mun mielestä karvan verran liian nuoria vielä mammailuun, mutta Kallella on tässä lähiaikoina ollut tiinehdyttämisprosentti nolla. Josko nuori naaras tiinehtyisi herkemmin. Noh, jos ei tiinehdy, niin onhan sitten aikaa yrittää tässä ja hankkia myöhemmin toisen uroksen jos mitään ei tapahdu. Kallellahan on jo ikää, joten odotukset ei oo kovin korkealla. Defenderille on uusi puolisko jo tyrkyllä, mutta Corianterista en ole ihan varma...
.

Ei kommentteja: