torstaina, heinäkuuta 23, 2009

Häkki!

Saatiin häkki maalaamosta kotiin eilen ja voi että miten on hieno! Maalattu antiikkihopea-nimisellä maalilla eli siinä on pohjalla musta maali ja mustan pinnassa on "halkeillut" hopea. Uuulalaa. Luukkujen/ovien kalteriosan suojasin maalausta varten niin, että siinä ei ole maalia. Häkin sivuverkoissa on maali, mutta sekään ei näytä hullummalta. Häkissä on vielä laitettu aina ylemmän kerroksen kattoon sellaisia renkaita, joihin on helppoa ripustaa vaikkapa riippukeinuja, tasoja tai salaattipalloja!

Mutta käyttöön sitä ei ihan vielä saa, vaan se tarvitsee pientä säätöä.
-takalevyn/takaseinän kiinnitys, aloitettu
-ovien/luukkujen kiinnitys elikkä saranat ym
-ovien ja saranoiden reijät tarvii porata auki, kun ne on nyt täynnä maalia
-oviin nupit ja salvat (on hienot, katotaan onko toimivat...)
-aaltomuovin leikkaus (kahteen kerrokseen uupuu vielä muovit)
-pyörät kiinni, tehty

Meillä on ollut yhteistä aikaa niin hurjan vähän, ettei olla keretty saamaan sitä kasaan eilen vielä. Josko huomenissa...


Marsuliikennettä vaihteeksi täältä poispäin.
Nyt viikonloppuna H-poikueesta Hoppari matkustaa uuteen kotiin, niilläkin on ikää jo 2kk. Mihin se aika on hurahtanut? Ensi viikon viikonloppuna on sitten useampi hakija, kun Jazzari ja Brianda lähtee. Gaattori ja Insinööri menee kans. Messinakin saattaa muuttaa jo ensi viikon viikonloppuna. Mahdollisesti myös Violetta ja Milla, mutta siitä ei ole sovittu vielä mitään kummempaa. Seuraavalla viikolla lähtee Karbiini ja Hipsteri.
Ilopilleri haetaan elokuun puolen välin aikoihin. Hupparin muuttopäivästä ei oo ollu puhetta. Todennäköisesti sekin on elokuussa.

Mun piäniä!!! Ja isoja! Tulee valtava ikävä. Millaan, Karbiiniin ja Briandaan oon kiintyny paljon enemmän kun oli tarkoitus, kun ne tuli. Etenkin Karbiini.

Toisaalta hyvähän se on että eläinmäärä laskee. Tässä on aikalailla mun hoitomaksimi. Justiinsa tuli uusi häkki, mutta sen ei oo tarkoitus kasvattaa marsumäärää. Pienentää vähän laumoja ja lisätä tilaa. Pienimmän häkin voisi sitten jättää tavalliseksi hyllyksi, jos hyvin käy.


Pissalaatikkotesti Impaktori+Emperori ja Juju+Gaattori kaveruksilla on jatkunut edelleen. Tarvii hankkia se rikkaimuri, niin homma vähän helpottuu. Nyt oon iltaisin lakaissut ylimääräiset papanat pois sieltä ei-pissalaatikko-alueelta. Juju on kyllä kuljettanut sitä puupellettipölyä pitkin sitä mattoa, että se on jo vaihtokuntoinen... Impaktorin matto on vaihdettu kerran.

Ei kommentteja: