tiistaina, syyskuuta 15, 2009

Nordic 2009

Baby abyissa mun H-lapset otti kaksoisvoiton. Evalle lähtenyt Huppari oli eka ja mun Hiippari toka. Hiippari sai sertin.
Avoimissa oli marsuja 27 ilmotettuna, neljä mun, muutamia poisjääntejä. Sijoitettiin kahdeksan ja Berbeeri 7, Kikkare 5 (muistaakseni 5), Breezeri 3 ja Barbaari voitti avoimen luokan!! Hiipparoin sitten siihen veteraanien jälkeen kuuntelemaan josko saisin selvää pääsikö Barbaari rop sijoille... Jotain se tuomari sanoi, mutta en saanut selvää, mutta vieressä sitten ruotsalainen kasvattajaystävä sanoi congratulations. WTF? Eva, sihteeri tai kuka siinä olikaan sanoi sitten että Barbaari on niistä 40 abystä rodun paras. Meinasin kuolla järkytyksestä!!
Bis pöytään tuli tietty kutsu ja siinäkin sitten ihmettelin, että no eihän me voida sijoittua, kun siinä oli monta muutakin tosihyvää. Olin siinä sitten ihan ajatuksissani ja yhtäkkiä näkökenttään ilmaantuu tuomarin käsi. Tsiisus! Pitääkö poistua? Sijoituttiinko me? Onko joku saanut jo jotain, että mikä bis sija me muka saatiin? Ja sit Annukka työntää selän takaa ruusukkeen ja pokaalin siihen. Piti tarkistaa nauhasta, että mitä siinä lukee. :D Barbaari oli siis noin 250 ulkomuotoluokkamarsun joukosta BIS 10!!
Huh.
Barbaarista tuli samalla meidän ensimmäinen valioitunut omakasvatti.

Hupaisaa vielä se, että pet naaraat oli jossain numerossa 8 kun abyjen arvostelu alkoi. Puolessa välissä avointa luokkaa Annukka tulee kyselemään, että nyt on kaikki 30 arvosteltu, mut toi Marsesteri tarttis saada viel arvosteluun. Ööö.. Joku siihen tuli onneksi pitämään huligaaneja niin, että Mika pääsi valmistelemaan Marsesterin. Marsesteri arvosteltiin ja Mika palasi abyjen viereen. Jotta niin paljon abyja oli.

Artturi, Fatseri, Impaktori ja Marsesteri sai joko kuman tai kupan ja Marsesteri oli PPM9 ja sai hienon pokaalin ja söpön ruusukkeen. Marsesterin ruusuke sopi täydellisesti sen näyttelyhäkin verhojen väriin. Vaalean lila.

Ei kommentteja: