tiistaina, syyskuuta 15, 2009

SMY:n 20v juhlanäyttely

Aamutuimaan ennen arvosteluja oli ensimmäinen kasvattajakatselmointi Hannalle. Esillä oli Breezeri ja Hei-Huppari. Läpi meni!

Lauantain menestyksen jälkeen sunnuntaina sitten heti onneksi paluu normaaliin ja abypöydällä sijoittuneiden joukkoon pääsi vain Breezeri. Mut en oo tippaakaan pahoillani. :) Barbaaria ketutti suunnattomasti seisoskella missään laudalla enää. Se ei ollut lainkaan edukseen siinä. Babyabyissa oli tällä kertaa Hiippari ykkönen ja Huppari kakkonen. Junnuissa sain paremmat arviot kun kuvittelin Gangsterista ja Emperorista. Ei sertejä sunnuntaina.

Sunnuntainakin abyt arvosteltiin niin että kaikki pet marsut oli arvosteltu ja odoteltiin että koskakohan sitä vois ppm pöytää järjestää.. Iso osa pet ihmisistä oli kattelemassa (tai auttamassa) abyluokkaa (avoimessa siis vaihteeksi 26 eläintä). Pet puolella ihmeteltiin, että mitä ihmettä siellä nyt tapahtuu, kun jumalaton ruuhka vaan joka kestää ja kestää ja kestää? Mika kävi sitten Fatserin ja Marsesterin kanssa PPM pöydällä ja abyluokka senkun jatkuu... Sunnuntain petissä Fatseri sai jonkun ruusukkeen, ilmeisesti siitä, että PPM pöydällä kävi muttei sijoittunut. Marsesteri oli PPM2!! Sai kolmannen eliittikorttinsa. Marsesterin Eliitti Pet hakemus lähtee justiinsa.

Superkiitokset marsunpitäjille ja etenkin niille, jotka kiltisti pönöttivät korupöydän vieressä vaikka kauppa ei käynytkään.

Ei kommentteja: