sunnuntaina, lokakuuta 25, 2009

Byhålans Aubergine 5 vuotta!

Byhålans Aubergine tänään viisi vuotta vanha!!!

Arttu on syntynyt Ruotsissa 25.10.2004. Miettikää!! 2004! Siitä on ihan ikuisuus. Mä en tiennyt marsuista yhtään mitään vielä tuolloin.

Arttu saapui Suomeen mun kainalossa 28.9.2008.

Se tuntui vuosi sitten paaaaaljon vanhemmalta kun nyt. Se on nyt syksyllä ylittänyt jopa maagisen kilon rajan. Kauan me kyllä ollaan sitä koitettu syöttää, kun tuntui meille tullessaan niin hurjan hoikalta. Kuihtuneelta vanhukselta. Olin ihan varma ettei Arttu saa naaraita tiineksi. Olin ihan varma ettei Arttu nää kesää 2009, oli niin vanhuksen oloinen, että melkein pelotti katsoa marsulaan, että onko toinen jo nukkunut pois. Vaikkei sairaalta vaikuttanut lainkaan. Vaikutelma vaan oli sellainen ikivanha herrasmies. :)Arttu on ihan hassu. Se pelkäsi jokaista naarasta, mitä laitoin sille. Ensin Särmäriä. Huikauhistus!!! Sitten Pala ja Milka oli pelottavia ja taas piti nakuttaa niille hampaita ja mennä nurkkia pitkin pakoon. Sitten Milka tuli uudelleen meille ja taas oli jännät paikat. Pikkupoikiakin se pelkäsi, kun laitettiin vieroitusikäisiä pieniä Artulle seuraksi. Joka kerta se on kyllä pikkuhiljaa tointunut ja tottunut. Korvanputsaukseen saakka ollaan aina häkkitovereiden kanssa kaverustuttu. :)

Tällä hetkellä Arttu asuu ensimmäisen suomalaisen poikansa kanssa eli Aito-Artturin. :) Artturi ja Arttu on hupaisa parivaljakko, kun Artturi on perinyt osaksi isänsä luonteen. Pelkäsivät molemmat että toinen tulee ja syö! Säntäilivät vain siksi, että toinen säntäilee. Väliverkon kanssa ne totutettiin asumaan yhdessä ja nykyään ne voi bongata jo samasta päädystä häkkiä yhtäaikaa nukkumasta rauhallisesti.

Artulla on siis jälkeläisiä tällä hetkellä kolmen naaraan kanssa. Särmärin kanssa syntyi Aito-Artturi, Aina-Ritari ja Aino-Sankari. Artturi ja Sankari meillä kotona. Apupalan kanssa syntyi Ilopilleri, Insinööri ja Itkupotkuraivari, Potkis on meillä kotona. Alkupalan (Evan naaras) syntynyt Ebony, Eternity, Electra ja Eureka.

Mussukka! :35:

Ei kommentteja: