lauantaina, lokakuuta 17, 2009

Pahantuulisia eläimiä

Meillä on nyt monta pahantuulista eläintä. Menin ja pilasi monen päivän.

Milka ja lapset muutti yhteen Corianterin ja Defenderin kanssa. Tyttöpariskunnan otin pois Kallen luota, koska Kallen sijaan hankitaan toinen uros. Tarvii olla varoaika tässä välissä, jotta tietää kumman uroksen poikasia on, jos sattuukin syntymään poikaset juuri tähän vaihtoväliin. Milkaa pännii, kun on uusia lauman jäseniä. Corianteria ja Defenderiä pännii pienet, kun ne tunkee mahan alle ja piipittää. Pieniä pännii, kun Corianteri ja Defenderi keilaa niitä kokoajan, kun Milka pitää tytöille kuria.

Kallea pännii, kun se joutuu nyt asumaan yksin.

Jujua ja Potkista pännii, kun muutin ne kaksi kerrosta ylemmäs. Haluan Milkan lauman paremmin tähän näkö/käpälöintikorkeudelle ja Jujun ja Potkiksen häkki oli juuri sopiva. Ylähäkissä, Corianterin ja Defenderin häkissä, taitaa vielä haista tyttö, jote sen takia Juju ja Potkis on murjottaneet toisilleen.

Arttua ja Artturia pännii, kun otin niiltä väliseinän pois. Josko ne siedättyisivät toisiinsa näin pikkuhiljaa. Aiemmin taisinkin sepustaa, että pelkäävät toisiaan kuollakseen. Ensimmäinen säntää, niin säntää toinenkin. Ja kun toinen säntää ensimmäisen takia, niin ensimmäinen säntää toisen takia. Tarvii hankkia pleksit tohon häkkiin, jotta pääsevät paremmin "spider pig" menemään pitkin seiniä. Verkosta on paha ottaa vauhtia.

Iloisia marsuja. Aurinkoista päivää!

:D

Ei kommentteja: