tiistaina, lokakuuta 20, 2009

Mattoprojekti jatkuu

Matot vaihtuivat takaisin pikkumetallihäkkiin. Ne oli parisen viikkoa pois pesun takia. Tai pesun takia olis ollu vaan muutama päivä, mutta ne istu odottamassa ravistelua ja pesukoneeseen laittoa sen 2 viikkoa... Mutta voi sitä riemun määrää. Matto taitaa tuntua oikein mukavalta pienten tassujen alla.

Impaktori oli niinkin riemuissaan, että veteli pukkilaukkaa ympäri häkkiä heti kun laitoi sinne maton. En vielä kerennyt virikkeitä tai pissalaatikkoakaan laittamaan. Päässä viiraa. :D Molemmilla. Musta se oli niin kivaa katsottavaa!

Barbaarikin oli iloinen. Hieman hillitympää pukittelua ja lyhyempiä laukkapätkiä. Kallekin tykkäsi, mutta lähinnä pulputti ja viskeli päätään. Valnut ja Aino oli kauhuissaan aluksi, mutta nyt kilpailevat uudesta putkestaan. Tekstiiliputkia on niin paljon mukavampaa pitää näissä häkeissä missä ei ole purua.

Vaihdoin pissalaatikkosysteemin myös eukkolaumaan, tosin jo lauantaina. (Marsesteri, Hammastelija, Hissi, Reetu ja Särmäri) Ne ei ensimmäisen päivän aikana osoittaneet minkäänlaista oivaltamista, kun pissoja oli maton päällä olevat pyyhkeet täynnä. :( Ja sitä papanan määrää. Kaikki viisi papanoi matolle. Nyt tarkastin pissalaatikko/heinäpuolen, niin yllätyinkin iloisesti. Siellähän oli siivottavaa! Ehkä ne oivaltaa, ehkä ne oivaltaa... Onneksi on tuo rikkaimuri. Tosin tähän ison lauman häkkiin tuli hankittua jotenkin huono matto. Ihan venkura ja jotai venyvää, joka tietenkin tahtoo imuriin, kun ei ole painoa riittävästi...

Jos joltain löytyy aaltomuovin palasia, niin olisin kiinnostunut ostamaan ne pois. Pissalaatikoita tahdon lisää noihin häkkeihin ja muovista on niin paljon helpompi taitella niitä, kun etsiä jotain (kuitenkin epäsopivaa) muovilaatikkoa kaupasta.


Voisi kirjoitella samalla eukkolauman kuulumisia. Ne kun on eniten meidän lemmikkejä.

Mira´s Imelda eli Hammastelija on keränyt hienoista vararavintoa vatsanseudulle. Nykyiseltä nimeltään voisi sanoa Nuoleskelijaksi, kun pureminen hävisi sitten poikasajan. Aina kun laittaa käden häkkiin, niin se nuolee hurjasti. Suolakivi oli liian pop, joten se on vain käynyt välillä tässä häkissä. Hammastelija on melkolailla lauman pomo. Kaikkia se komentaa, mutta Reetupa komentaa takaisin. Lempipaikkana kulmariippumatto vaikka pylly ja leukaläskit pursuaa ylitse. Otsasta on paras rapsutuspaikka.

Marsesteri on saanut eliitti-pet arvon ja nyt mietitään viitsitäänkö me kiusata Marsesteria enää näyttelyillä. Se ottaa kyllä tosi lungisti kaikki. Ruotsiin se lähtee vielä mukaan pet luokkaan saadakseen viimeisen silver tarran ja Guld Pet arvon. Marsesteri on NIIN mussukka. Se tulee rapsuteltavaksi häkin reunalle, vaikka kerjää tietenkin ruokaa. Jos ruokaa ei tipu, niin rapsutus saa jatkua kuitenkin. Sylipossu tää on. Juoksentelee eniten lattiallakin. Keittiössä vapaana ja tulee kutsusta luokse melkein aina. :D

Wallstreet´s Leah eli Hissi on syypää siihen miksi tämä lauma ei saa pellettiä lainkaan. Hissin silmät reagoivat keräämällä rasvaa jo ihan pienestäkin pellettimäärästä. Hissi älypäälikkö rakastaa myöskin kulmariippukeinua ja välillä ne nahistelee siitä Hammastelijan kanssa. Hissi on suuri ja muhkea (löysä) ja rennonletkeä ötökkä. Syliin se ei tahdo. :D

Anemone´s Afterglow eli Reetu on lauman eunukki-Mies. Hurinallaan se taltuttaa näiden naisten mielialavaihteluita ja pitää rauhan yllä tasaisella charmillaan. Välillä sen yllättää keikuttelemasta mökissä itsekseen, kun joku tytöistä on juuri mennyt ohitse. Lempparipaikkana Reetu tähystää mökin katolla ylvään näköisenä. Toinen kuvittelee omistavasa suurenkin valtakunnan. <3

Särmäri on aika huligaani. Aina jotain tahtoessaan (eli aina) se nappaa häkin kalterista kiinni ja nostaa. Muutaman kerran se on tipauttanut häkin luukun alas, ei sentään mun niskaan. Vielä. Särmiskin on hurja nuoleskelija. Reetun ja Marsesterin tytär ja aikalailla välimuoto niiden luonteistakin. Särmiksen lempipaikka on korkein taso häkissä.

Ei kommentteja: