perjantaina, syyskuuta 10, 2010

Pariskuntapäivitystä + vuosisiivousta + Nordic

Vuosisiivous osa 2
Tänään on pesty ja desinfioitu puuhäkki ja pikkuinen metallihäkki virikkeineen. Olipa urakka. Ihan kun ei olis muuta tekemistä, mut hermostuttaa Nordic reissulle lähtö. Aloitin marsulan siivouksen kahdeksalta ja olin noin yhdeltä valmis.

Pariskunnat
Viimeisiä pareja yhdistellään ja mietitään kuumeisesti mikä olis parasta kenellekin. Etenkin kun näitä on nyt jäänyt tiinehtymättä.

10.9.2010 Charmtrollets Orion + Maailman Matahari (aby)
10.9.2010 Charmtrollets Orion + Maailman Hui-Hiippari (aby)
10.9.2010 Maailman Itkupotkuraivari + Maailman Wanilijapipari (aby)
10.9.2010 Wallhamra Soul + Damtorps Shaelynn (aby)
10.9.2010 Maailman Ovela Pomppuri +Wallhamra Åla (aby)

Selkeästi tiineet Eternity (Alfonsosta), Corianteri (Jämästä) sekä Omppuri (Barbaarista).

13.8 bongasin Sissillä kiiman ja laitoin sen sillon pikaisesti Potkikselle. (Tästä kirjoitin jo aiemmassakin merkinnässä.) Toivottavasti ei tärpännyt, koska Potkis osoittautui roaniksi. Potkikselle syntyi pentue Jaanan luona jossa on yksi selkeääkin selkeämpi ylisuloinen black roan naaras. Ja emo ei oo nähnykään roania, joten... Dääm.

Noh. Voitte kuvitella, että marsulassa on kaikenmaailman vikinää, hurinaa, purinaa, kiljahduksia, ja purua lentelee, kun nää urokset on onnessaan uusista naaraista. Etenkin kun näin monta on nyt yhdistetty samaan aikaan.
Nordicin jälkeen tulee sitten lisää marsuja, joille pitää pohtia paikat ja parit. Ei mitään hajua minkälaisia ja minkä ikäisiä marsuja sieltä tulee. "Tilasin" kaksi naarasta ja yhden uroksen suklaa-abyja.

Nordic
Niin. Nordic.
JEEEE!!!! Tänään lähtö Turkuun.

Laivalle, joka lähtee klo 21. Siellä ruokailu ja nukkumaan.

Ei kommentteja: