sunnuntaina, elokuuta 04, 2013

Jurvan näyttely

Meidän marsulan puolelta oli hyvä reissu! Sihteröin toisen tuomarin ja sain kuitenkin kaikki esitettyä, kun Maiju sihteröi sen aikaa kun mitä mulla meni abysirkuksessa.

Minnalla seuraavasti
Inkeri (himmy) - ei mitään
Trokotiiri, kuma
Huippukondiittori, kuma
Eliminaattori, serti, ROP1
Narinari, serti ROP2 --> Valioitui!

Huom! Eliminaattori on lilac!! Minna tuumaili siinä, että hän on nyt vähän hämmentynyt. Ekaa kertaa elämässään näkee oikean lilac abessiinialaisen ja... ja... itseasiassa tää on oikeesti aika hyvä. Justiinsa siinä siirryin viemään avoimia Bettanille, niin en sitten kuullut tuloksia vielä siinä vaiheessa. Toki ne lunttasin sieltä heti kun pääsin taas sihteröimään. :D Minna tykkäsi Inkeristäkin paljon ja kertoili paljon kaikkea nimenonmaan kuvion kehittymisestä ja sellaisesta. Lea teki tuomarioppilaana kuuntelua (ja mä sen sihteröinnin), niin saatiin muutenkin paljon oppia uusista jutuista. :)

Bettanilla
Inkeri (himmy) - serti, rop2
Huippukondiittori, serti
Bändäri, serti, ROP2
Trokotiiri, serti, ROP1 --> Valioitui!

Onnea Bändärin toiselle sertille! Oikeastaan mä en ole yhtään yllättynyt, että Bändäri sen sertin sai Bettanilta. :) Bändäri oli abyista ainoa, joka osasi käyttäytyä... :D Piti Inkeri-himalayaa oikein lupaavana, keskenkasvuisena tietenkin, kun sehän on vasta 4kk ja nyt on kesä.

Lähdettiin reissuun jo perjantaina ja palasin tänään iltasella kotiin. Rankka reissu. Ei jaksa muuta kun mennä maate ja nukkua.

Ei kommentteja: