keskiviikkona, elokuuta 07, 2013

V-poikue himalayoja!

Ihania, ihania, ihania himalayavauvoja löytyi häkistä iltaruokinnan aikaan! Danski asui edellisen poikueensa synnytyksen aikaan Vanten kanssa, koska kaikista yrityksistä huolimatta Vante ei ole saanut ketään tiineksi. Danski synnytti siis Vanten kanssa asuessa ja toivoin todella, että olisi Vante osunut edes poikaskiimaan. Mitään ei tuntunut tapahtuneen, joten siirsin Danskin asumaan Justinin kanssa. Pian alkoi masu pyöristymään ja ajattelin, että tällä kerralla siirrän kerrankin naaraan asumaan omaan laumaansa ajoissa, enkä viikkoa ennen synnytystä. No, niinpä.

Danski asuu sellaisessa laumassa, jossa on aikuisia ja 5viikkoisia himalayoja (ja pari abya). Näin valkoisten naamojen seassa myös pikkunaamat ja mietin hetken, että ompas ne pieniä noi pennut vielä... eiku... Yhtäkkiä ne 5 viikkoiset näyttivätkin valtavilta, kun pikkuiset hyppelehtivät vieressä.

Mä olen niin Vantea parjannut ja melkeen jo paistinpannullakin uhkaillut, kun ei pentuja kuulu. Putsailee vaan tyttöjen korvia. Ilmeisesti herra on vain hieman ronkeli naismakunsa suhteen.

Ai mitä sieltä tuli? Engl.crest uros, engl.crest naaras ja nonself uros. Mä sain mun crestinaaraan, PUS! Crest uros ja nonself uros tulevat myyntiin. V-nimiä sitten kaipaillaan.

Kuvia tulee.... joskus.

Ei kommentteja: