maanantaina, kesäkuuta 02, 2014

H, I ja J -poikaset

H-poikueen kävi huonosti. Kaksi päivää myöhemmin I-poikue samalla tavalla. Mä en olettanut lainkaan tämän naaraan olevan tiine, kun vasta ihan ihan vähän aikaa sitten katsoin vatsan hieman alkaneen pyöristyä. Poikasten paino oli 40g tienoilla, joten nekin syntyivät liian aikaisin selkeesti. Hengittäminen ei onnistunut ja yksi poikasista oli takapäästään hyvin epämuodostunut. Ilmeisesti oli syntynytkin vielä selkä edellä. Ei pylly, vaan selkä. Siinä kohtaa, jossa marsuvauvan selkä päättyy ja pylly alkaa, niin siellä jatkuikin kroppa vielä taittuneena vatsan alle ja takajalkojen kärjet oli suoraksi venytetyn nenän kohdilla.

Meillä tosiaan on ollut ongelmaa pelletin kanssa, joten mä uskon, että tämäkin on nyt sen jälkimaininkeja. Kehityksen alkuvaiheessa tapahtunut epämuodostuma ajoittuu pellettikriisin kohdille. Oli sitten G-poikue. Emo Maailman Kuplavolkkari ja isä Maailman Eliminaattori.

Mutta siis positiivista, että ylipäätään meillä on kukaan tiinehtynyt! Mä olin ihan varma jo että ei. Tosin en tiedä onko parempi olla tiinehtymättä, kun käy näin.

Tänään näkyi himalaya poikasia kolme kappaletta. Ovat pieniä ruippanoita, mutta sentään ihan marsunpennun kokoisia verrattuna aiempiin. Ja elossa. Tasakokoisia suurinpiirtein. Eikä muita raatoja. Olivat kuivia ja liikkuivat ja mamma kävi putsailemassa siinä. K-himiksille sitten peukkuja.

1 kommentti:

Leeni kirjoitti...

Voi ei, kylläpä teitä nyt koetellaan :( tsemppiä pikkuhimmyille!