torstaina, kesäkuuta 12, 2014

Poikueita pukkaa.

J-himmyt 2.6. voivat hyvin kaikki kolme ja mamma. Asuivat hetken omassa yksiössä, mutta parin päivän päästä olivat jo laumassa. Osaavat tomerasti jo syödä tuoretta heinää. Kaikki kolme ovat uroksia, joten ainakin kaksi urosta tulee myyntiin sekä emo Maailman Onnen Jemmari.

K-himmyt 6.6. voivat myös kaikki melko hyvin. Emo Marenki (Maailman Vaihtoehtonuori) on ottanut samana iltana syntyneistä abypoikasistakin "imetysvastuun", joten kahdessa tississä roikkuu kuusi kakaraa. Nonselfejä kaksi naarasta ja yksi uros sekä yksi crest uros. Molemmat urokset ovat myynnissä. Emo ei.

L-abyt 6.6. asuvat samassa häkissä K-himmyjen kanssa. Kaksi naarasta on hengissä. Se kolmas mini tosiaan ei selviytynyt ja näistäkin toinen voi hyvin ja toisen paino ei meinaa millään lähteä nousuun. Se tuumasi jo neljän päivän ikäisenä, että maito on vauvojen ruokaa, hän syö heinää ja juo pullosta vettä. Muuten hyvä, mutta ei se paino ihan kauheen hyvin vielä sen ikäisellä nouse, jos jättää maidon pois... Olen nyt pitänyt sitä aamuin illoin noin pari tuntia Marengin kanssa. Marengilta tulee niin paljon paremmin maitoa, että nyt on jo pahimman pudotuksen ohi päästy. Emo Huippukondiittori imettää kyllä sitten himmyvauvoja Marengin ollessa poissa. Himmyvayvat on niin tomeria sitä maitoa vaatimaan. Abyjen isä FI MVA Maailman Narinari

M-himmyt 7.6. Kaikki kolme voivat hyvin. Yksi naaras ja kaksi urosta. Molemmat urokset tulevat myyntiin sekä emo. Vanhemmat ovat FI MVA Maailman Iloinen Inkeri sekä FI MVA Maailman Aleksanteri.

N-abyt syntyivät M-himmyjen kanssa samaan häkkiin 10.6. Kolme pientä ja terhakkaa torttivauvaa. Mun mielestä yksi uros ja kaksi naarasta. Emo Maailman Kirjuri ja isä FI MVA Maailman Narinari.

Olisi vielä yksi himmymamma ja yksi abymamma. Kaksi naarasta on nyt uroksilla.

Uskaltaisikohan sitä yhdistää pariskuntia vielä muutaman, kun vähän pelkään, että naaraat on menneet jo "vanhaksi". Siis että onkohan se synnytys turvallinen enää, jos liian vanhana synnyttää. Noh, ainakaan nämä eivät ole lihavia ja onneksi saavat nyt tuoreheinää. Tuolta meidän uudelta talolta saa hurjan hyvää heinää kerättyä pellosta.

Ei kommentteja: