tiistaina, elokuuta 14, 2012

Blogipalkinto

Liebster Blog -kunniamaininnan sain Pauliinalta, jonka blogi on Wannabecavies.


Liebster tarkoittaa rakkain tai rakastettu, mutta voi myös tarkoittaa suosikkia. Liebster-palkinnon ajatuksena on saada huomiota blogeille, joilla on alle 200 seuraajaa.

1. Kiitä antajaa, ja linkitä bloggaaja, joka antoi sen sinulle.
2. Valitse viisi blogia (joilla on siis alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3. Toivo, että ihmiset joille lähetit palkinnon antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikki blogilleen.

Suosikkiblogini, joilla on alle 200 lukijaa, ovat:

Piti laittaa järjestykseen, mutta enpäs laitakaan. Varmaan täytyy hieman perustella näitä valintoja. :D Katselin vähän mitkä mun suosikit ovat jo saaneet mainintoja, Pulmu, Pauliina, Eva ja muut. En halua kierrättää tätä logoa vain ympyrää, joten jätin teidät pois.

Kynsiblogia lueskelen ihan ammatin puolesta. Kivoja ideoita ja tuotejuttuja, joita tulee hyödynnettyä. Noh, aina taitavien ihmisten tekemisiä on kiva katsella. Blogin pitäjää en tunne.
Pökäleblogin huumori uppoo muhun. Niin ihanan yliampuvaa ja mahtavia oivalluksia. Ei sovi heikkohermoisille ja rajallisen huumorintajun omaaville. Kirjoittajaa en tunne.
Muut ovat enemmän tai vähemmän marsublogeja, joita luonnollisesti seurailen suurella mielenkiinnolla, blogien kirjoittajatkin ovat tuttuja. :)

Muutama mun ihan ykkössuosikkiblogi jäi tästä pois, koska (ylläri), muutama tuhat muutakin ovat katsoneet ne hyviksi. Politiikka-blogeja en tähän listaa, koska niiden kirjoittajia varmaan kiinnostaa marsumaailman suosikipalkinto yhtä paljon kun paljullinen papanoita...

Jätin pois myös muutaman suosikkini sen takia, että päivittämisestä on kulunut hyvin kauan...

Ei kommentteja: