torstaina, elokuuta 16, 2012

Turkissa tuulenvirettä

En olisi kuvitellut koskaan meneväni marsun kanssa eläinlääkäriin pyörällä. Marsu tarakalla. Boksissa sentään, ei G-Force tyylillä, vaikka abyista sen joskus uskoisikin. Baanattiin pitkä alamäki tukka (turkki?) putkella. Lähellä on kyllä eläinlääkäri.

Hiipparilla huomasin siis eilen illalla iltaruokinnan aikaan toisen silmän olevan vähän raollaan ja vitivalkoinen. Noh. Pieni heinänpätkä sieltä silmästä pilkisti ja sain sen varovasti vedettyä pois. Pieni ja pehmeä heinänpala, joten se on tuskin aiheuttanut tota. Olisin ryhtynyt laittamaan tippaa jos sitä olisi ollut. Edellisestä tippakuurista on jo todella kauan ja Ikaalissta poismuuttaessa heitin sen edellisen pullon pois.

Silmästä löytyi pieni pistojälki ja saatiin silmätipat. Ensimmäistä kertaa saatii myös antibiootti piikki! Myöskin ell kehoitti antamaan kipulääkettä. Kipulääkkeitäkään ei ole aiemmin kehoitettu antamaan ja ell tuumasikin, että oikeastaan vasta hiljattain on näin ruvettu tekemään silmäjuttujen kanssa. Onhan se varmasti kipeä. Itseasiassa mä illalla pohdiskelin Metacamin antamista, mutta en sitten viitsinyt, kun siinäkin on huonot puolensa.

Hipsi toipilaana. Mä niin suunnittelin sen ilmoittamista Sastamalaan. Ilmeisesti Hipsi aavisti aikomukseni, koska nyt se ei todellakaan ole menossa sinne. Eilen oli vika ilmopäivä. Vaikka näyttelyyn nyt onkin vielä aikaa ja Hipsi saattaa olla siihen mennessä jo täysin terve, niin noh, koitetaan sitten vaikka Turkuun syyskuussa.

Ei kommentteja: