sunnuntaina, elokuuta 05, 2012

Jurvan näyttely

Pohjanmaalle 4h ajomatkan päähän peräkärryn, marsulauman ja vauvan kanssa. Jiihaa. Lähdin jo perjantaina, jotta ei ole näyttelyaamun epäinhimillinen herätysaika. Perjantaina käytiin moikkaamassa Aino-vauvan kummitätiä Parkanossa. Aino ei tällä kertaa vierastanut lainkaan. Lauantaina Heli toi heinää äyttelypaikalle ja siirrettiin heinäpaaleja näyttelyn päätteeksi. On muuten niin hyvää heinää, että miehen veljetkin pistivät merkille, vaikka eivät heinäasioihin ole perehtyneet lainkaan. Vihreää ja hyväntuoksuista! Sunnuntaina ajelin sitten kotiin.

Lauantain näyttelyssä siis tuplaluokka, tulokset eivät olleet ihmeellisiä, koska roudasin mukaan pääasiassa nuoret suklaat. Tai oikeastaan tulokset oli juuri niinkuin osasin odottaakin. :)

Abyja oli ilmoitettu ihan ennätysmäärä! 15!

Hannalla Maailman Karvaturri sai sertin ja oli rop1. Narinari, Motivaattori, Winniepigs Neville sai kunniamaininnat, joista Neville oli rop2.

Katjalla Maailman Narinari sai sertin ja oli rop1 ja BIS6!!! Neville sai kuman.

Jiihuuu! Ensimmäinen serti omakasvatille suklaalle suomalaiselta tuomarilta! Ihan mahtista! Arviot oli perin positiivisia ja kannustavia kokonaisuudessaan. Kunhan nämä kasvaa ja pääsen taas yhden sukupolven eteenpäin, niin taas paranee. :)

Kasvattajaluokassa olin Katjalla ainoa ja Hannalla toinen (vika XD). Jalostusluokkia sain kasaan kaksi. Maailman Kaari ja Maailman Karvaturri. Turri oli molempien ykkönen.

Mahtavaa nähdä omia kasvatteja näyttelyssä, Bändäri, Disa ja Pauliinan lauma. Kiitos.

Ei kommentteja: