lauantaina, elokuuta 25, 2012

Sastamalan näyttely!

Ihan kun olis kotikulmille ajanut, kun Sastamalaan tuli. En siis koskaan ole siellä asunut, mutta Aino syntyi siinä sairaalassa ja käytiin siellä aina ultrassa ja vauvahieronnassa sitten synnytyksen jälkeen. Me ollaan aina haettu heinätkin siitä ihan lähistöltä.

Mutta siis. Harvinaislaatuista, mutta mulla oli mukana vain kolme marsua. Pikkuinen 2kk Oikeuslääkäri, 4kk Narinari ja avoimeen luokkaan Amatööri. Oikis sai sertin molemmilta tuomareilta. Amis sai sertin Katjalta. Jiihaa! Oikis olis rop1 molemmissa arvosteluissa ja Amis rop2. Ei huono. :)

Tässä on ollut puhetta ulkomuototuomarikoulutuksesta ja olenkin siihen hakeutunut ja hakemus hyväksyttiin jo jonkin aikaa sitten. Nyt sitten tein aloituskokeen, jolla siis Katjan on tarkoitus kartottaa lähtötaso. Facebookissa kaikkia ei tainnut miellyttää tämä tieto minun kouluttamisestani. Ilmapiirin pilaamisesta puhuttiin... Auton ilmapiiri kyllä haiskahti pilaantuneelle takaisintullessa. Vielä ei ole varmaa pääsinkö läpi. Vastasinko standardia koskeviin kysymyksiin mitään oikein tai arvoinko oikeita rotuja kuvatunnistukseen. Ulkomuototuomarikoulutukseen on avoimet kuulutukset kaikille kiinnostuneille tällä kertaa. Hakuaikaa on vielä.

Tykkäsin hurjasti koko reissusta. Valkeakoskelta nappasin aamulla Kertun mukaan "kisaturistiksi". Abyasiaa päästiin juttelemaan Helenan kanssa. Yksi marsunhakija jätti tulematta, joten nyt on yksi aikuinen naaras kotia vailla. Syötiin tosi hyvät pizzat ja hörpittiin kahvia. Kaikin puolin oli mukava rento päivä. Pitkästä aikaa mäkin olin liikkeellä ilman Ainoa, niin nautin kyllä täysin siemauksin vapaudestani. :D Takaisintullessa lähdettiin ajamaan Saijan kanssa peräkanaa ja pysähdyttiin matkalla vielä kahvilla. Siinä vierähti jokunen hetki taas rupatellessa.

Lilac-projekti
Takaisintulomatkalla kävin Tampereelta hakemassa sitten yhden uroksen lainaan. Lilac poika Cylvesteri, Rambo lempinimeltään. On kuulemma melkoinen Rambo muutenkin ja temmeltänyt asunnossa vapaana. Siis saanut juoksennella vapaana sekä ottanut omia vapauksia itsensä vapauttamisen suhteen... Heh. Toivotaan että meillä malttaa pysyä häkissä, kun sinne tulee neitokaisia kaveriksi. Ja aikas kivan näköiseksi tämä poitsu on kehittynyt. Turkuun tulossa!

Rekisteripapereita sain näyttelypaikalla pienelle nipulle marsuisia.
Maailman Pyörän Kori M247-12
Maailman Pyörän Mutteri M248-12
Maailman Ratamestari M249-12
Maailman Sopupeluri M250-12
Maailman Superi M252-12
Maailman Sieppari M251-12
Maailman Taituri M253-12
Maailman Tapiiri M254-12
Maailman Tiikeri M255-12
Maailman Trokotiiri M256-12
Maailman Ufobongari M257-12
Maailman Unisieppari M258-12
Maailman Urigelleri M259-12

Ihmisiä on ihmetyttänyt miks mä laitan näitä rekisteröintilitanioita tänne blogiin. Mä en suinkaan pidä blogia vaan teidän lukijoiden riemuksi. Ehe-ehe-ehe! :D Blogi on yks mun muistiinpanoväline ja täältä on helpointa tarkistaa rekkarinumerot, kun ilmottaa marsuja näyttelyihin. Ja täällä ne on tallessa paremmin. Mulla on kirjoitettuna marsulakirjaan kaikki tämmöiset, mutta jos istuu koneella roikkumassa netissä muutenkin, niin miksi mennä marsulaan etsimään marsulakirja ja seltä selata joku numero. Palatessa koneelle takaisin se rekisterinumero on anyway hukkunut mielestä...

1 kommentti:

Anne kirjoitti...

Onnea tuloksista ja terkkuja Rambolle. Täällä jo ikävöidään poikaa, toivottavasti ei siellä järjestä mitään ylimääräisiä tempauksia! ;) Innolla jään odottelemaan, miten Turussa ja poikasrintamalla menee :)