lauantaina, maaliskuuta 08, 2014

Marsesterin suku jatkuu

Aamulla löytyi marsulasta uusia pieniä ihanuuksia! Ei tosin tällä kertaa ole suoraa emälinjaa, vaan kiertää yhden pojan kautta. Maailman Bloggeri oli synnyttänyt neljä hyvän kokoista palleroista. Pienet on ihan pihalla!

Lilac/white naaras, tsw naaras, chocolate/white uros ja lilac uros. Kolme jälkimmäistä tulee todennäköisesti myyntiin. Turkit ovat söpöisiä pörröpalleroita, että ulkomuotoluokasta ei tulevan omistajan tarvitse haaveilla.

Lilac/white naaras on samanlainen chocolate/white uroksen kanssa, joten jos joku näyttelyissä kävijä ostaisi sen uroksen, niin päästään pari luokkaan. :D Väri on eri, mutta valkoiset merkit on NIIN samanlaiset!

Tää on G-poikue, joten hyviä ideoita nimiin? Mulla lyö jo tyhjää.

3 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Eikös nämä nyt ole Rambon tyttären tyttäriä? :D Ihanaa, tulipas monipuolisen värisiä!

Anne kirjoitti...

..siis tyttären pentuja

AidaD kirjoitti...

On juu. Rambo on Bloggerin isä. :) Meni "hieman" turhan paljon yli siitä vuoden maagisesta rajasta tää Bloggerin ensisynnytys, mutta hyvin meni. Mä kyllä pelkäsin ihan hulluna, mutta hyvin siinä onneksi kävi.
Lilac ja suklaa oli ihan odotettuja, tortti hienoinen yllätys. Bloggeri siis suklaa JA lilac kantaja ja isä Eliminaattori on itse lilac suklaakantaja. Mä vähän tota toista lilacia mietin, että onko beige vai ei kun on niin tumma ja ruskea, mutta niin oli Eliminaattorikin ihan ihan pienenä ja luovutusikäisenä jo selkeä lilac.