maanantaina, helmikuuta 23, 2015

Myytävien päivitys

Moni aikuinen aby etsii itsellensä eläkekotia, kuten edellisessä postauksessa kävi ilmi. Yleensä kaikki tahtovat poikasia joten nämä aikuiset tuppaavat jäämään meille koristeeksi. :) Aikuisista jo tietää, että millaisia ovat luonteeltaan. Aikuiset kaikki on tottuneet käsittelyyn ja meillä osaa on viel roudattu näyttelyissäkin niin, että ovat jo "been there, done that" ja ottavat elämän vähän lungimmin. Pennut omistaja joutuu "kesyttämään" nollasta lähtien.

On tullut vaan jemmattua ja paijattua näitä kotona, mutta totuus on, että jossain muualla niistä on omistajalle enemmän iloa. Toinen totuus on se, että kasvatusta voi harrastaa aika huonosti, kun häkit on täynnä jalostuksesta poistuneita naaraita.

Katso tuoreimmat myyntiuutiset klikkaamalla tunnistetta "myynnissä".

Myytävien kuvia saattaa löytyä Facebookista. Aika laiska olen kuvaamaan. www.facebook.com/MaailmanMarsula

En ota varauksia syntymättömiin poikueisiin.

Lue ennakkoon KAUPPAKIRJA!

Kerro hieman itsestäsi ja mahdollisesta marsukokemuksestasi. Millaisen kodin sinä voisit tarjota näille kullannupuille. Marsut etsivät elinikäistä rakastavaa kotia (4-6v), lämpöistä syliä, voikukkapusuja ja huolenpitoa. Marsu on laumaeläin ja tarvitsee toisen marsun seurakseen. Marsun mukaan tulee sukutaulu, hoito-ohjekansio ja pussi tuttua ruokaa. Poikaset 60€, aikuiset 50€. Vastailen mielelläni kysymyksiin ja autan parhaani mukaan myös myynnin jälkeen koko marsun eliniän ajan.

Alaikäiseltä huoltajan yhteydenotto. Yhteydenotot sähköpostiin maailmalla@gmail.com / Aida Depner. Marsut ovat Hauhon Eteläisissä, mutta joskus kuljetus voi olla mahdollinen bensakuluja vastaan lähimaastoon esim. Lahti/Tampere/PK-seutu. Hämeenlinnassa käyn melkein päivittäin. Kuljetus järjestyy välillä kauemmaksikin esimerkiksi näyttelyiden yhteydessä.

Ei kommentteja: