perjantaina, helmikuuta 06, 2015

Paljon kaikkea yhtäaikaa!

Tässä junassa kirjottelen matkalla Ouluun. Huomenna on tosiaan Ruotsin puolella näyttely, joten nyt on pitkästä aikaa ulkomaanreissu! Jee!

Eilen trimmasin Marengin illalla telkkaria kattellessa ja siinä se kusi syliin kuudesti. Tarkoitus oli trimmata myös Valtsu ja pestä molemmat, mutta iski väsymys. Tänään aamulla trimmasin sitten Valtsunkin. Pesin molemmat ja saivat kuivua kylppärissä lattialämmityksen päällä pyyhkeisiin käärittyinä. Ronkeleita molemmat, kun ei hytittelykurkku kelvannut.

Kiire tuli, kun piti pakata omat tavarat, vauvan tavarat ja marsujen tavarat. Sitten vielä marsulaan ja putsata ja täyttää boksit. Tehdä elukkatarkistus ja ja ja... Kynsien leikkuu, korvien putsaus ja tassujen rasvaukset jäi ihan suosiolla junaan.

Pitkän aikaa oon ihmetellyt, että eikö se Huippukondiittori ole tiine lainkaan. Masu vaan kasvaa, mutta posket jauhaa samaa tahtia. Kyllä siellä poikaset tuntui, mutta se ei vaan suostunut synnyttämään. Arvatkaa vaan, mitä sieltä häkeistä kuului siinä vaiheessa, kun piti mennä bokseja laittelemaan? Synnytyksen ääniä tietenkin. Mahdollisimman huono ajoitus Huippiksella. Näyttelyissä käynyt marsu tietää mitä boksien rapina tarkoittaa, ei varmaan oo Huippikselle mikään maailman rentouttavin ääni... Joten menin siinä välissä suihkuun ja palasin takaisin ja toivon sen olevan valmis.

Kaksi (ilmeisesti?) ihanaa pientä brindleä. Tässä on nyt kyseessä Y-poikue. Märkiä kummastuineita möhkäleitä. En yhtään ehtinyt katsomaan tarkemmin, että mahtoiko toinen olla mahdollisesti suklaabrindle... Toisella oli valkoista nokassa. Olivat märkiä, en koskenut, enkä nostanut edes mökkiä. Mutta nuo muovikorit on siitä hyviä, että niistä näkee läpi. Huippis tuli avuliaasti porkkananpalan perässä pois mökistä, joten sain tiirailtua jonkun verran. Mulla oli tosiaan siinä vaiheessa jo kiire. Mä kerron sitten sunnuntaina, että montako tuli. Mika tietty käy katsomassa ja ruokkimmassa tän viikonlopun.

Mutta junaan ehdittiin. Kuvakin olisi kantamuksista Hämeenlinnan asemalta, mutta kännykässä. Piuha jossain kassin syövereissä, enkä nyt millään jaksaisi sitä kaivaa.

Mä toivon kovasti kuutta sertiä. Teoriassa on mahdollista saada 11 (johtuen Ruotsin sertisäännöistä). Hovi ja Apostolinmiekka on samassa luokassa ja jos abyja ei ole enempää, niin vain toiselle saa antaa sertin. Jos Hovi saa sertin ensin, niin se siirtyy valioluokkaan, koska on jo FI MVA, niin yhdellä ruotsalaisella sertillä tulee S MVA. Kaikki muut marsut on taktisesti jokainen eri luokassa.

Mukana on:
Maailman Vaihtoehtonuori (engl.crest black himalaya naaras)
Maailman Vanhin Mysteeri (nonself black himalaya uros)
Maailman Rehtori (aby uros 5-9kk)
FI MVA Maailman Sopupeluri (aby naaras avoin)
FI MVA Maailman Hovimestari (aby uros avoin)
Apostolinmiekka (aby uros avoin)

Todellisuudessa mä odotan sertiä vain abyille. Mielellään tietty jokaiselle, mutta kun nyt edes Sopu ja Hovi saisi. Sopu hilseilee keskiharjan välistä. Hovi on muita uroksia tavatessaan pallomarsu (kaboom). Rehtori ei tasan pysy paikallaan ja puree, Apostoli ei pysy paikallaan ja pörhistää myöskin herkästi karvat palloksi. Vaihtari on ylitrimmattu pyllystä. Taas. Valtsu on liian vaalea ja sillä on liian pienet korvat pärjätäkseen missään.

Pitäkää huomenna peukkuja pystyssä!

Btw... HÄMEENLINNAN NÄYTTELYN VIIMEINEN ILMOITTAUTUMISPÄIVÄ ON TÄNÄÄN. Tosin mä teen luettelon, eikä mulla tästä näyttelyreissusta johtuen ole mahdollisuutta aloittaa luettelon tekoa ennen maanantaita... Ilmoittautukaa silti tänään.

1 kommentti:

Leeni kirjoitti...

Mitenkäs teillä meni? Oliko matkakin ihan sujuva?